Terapi / Protetike

Është metoda më e re dhe më moderne e nxjerrjes së dhëmbëve për pacientët. Kjo fjalë e fundit në aspektin teknologjik sjell një përsosmëri në dizajnimin e dhëmbëve të rinj.
Në botën e sotme, ne besojmë se është thelbësore që të gjithë të mund të shijojnë kënaqësitë e jetës, të tilla si të shijojnë ushqimet e tyre të preferuara, të kalojnë kohë me të dashurit dhe të ndihen të sigurt. Në CityDent, ne e kuptojmë rëndësinë e këtyre përvojave dhe ofrojmë zgjidhje të arritshme për ata që kanë humbur të gjithë ose një pjesë të dhëmbëve të tyre.
Filozofia jonë bazohet në ndjeshmëri dhe përkushtim për të gjetur zgjidhjen më të mirë për çdo pacient. Në praktikat tona, ne adoptojmë një qasje me në qendër pacientin, duke siguruar një buzëqeshje estetikisht të këndshme dhe funksionalitet të përsosur të sistemit dentar. Ne përdorim teknologji të fundit për të ofruar trajtime të personalizuara që plotësojnë nevojat specifike të çdo individi.

Në CityDent, ne kujdesemi për pacientët tanë duke ofruar proteza të plota dhe të pjesshme që sigurojnë rikthimin e funksionalitetit dhe estetikës dentare. Ne operojmë në një mjedis mikpritës dhe miqësor, duke ofruar protezat më inovative dhe më të përballueshme në treg.

Se state cercando il miglior adesivo per protesi o desiderate fissare un appuntamento per discutere le vostre esigenze dentali, il nostro team è qui per aiutarvi. Contattateci oggi stesso e lasciate che CityDent realizzi i vostri desideri in fatto di salute dentale.

Kurora Zirkoni & E-Max

Një kurorë Zirkoni përfaqëson materialin e shkëlqyer në kategorinë e kurorës qeramike. Materiali zirkoni paraqet karakteristika shumë të ngjashme me ato të një dhëmbi natyral. Kjo do të thotë se është e qëndrueshme dhe e forte.
Një kurorë Zirkoni përfaqëson materialin e shkëlqyer në kategorinë e kurorës qeramike. Materiali zirkoni paraqet karakteristika shumë të ngjashme me ato të një dhëmbi natyral. Kjo do të thotë se është e qëndrueshme dhe e forte.

Një kurorë E-Max është një sistem tërësisht qeramik. MaterialiE-Maxështë një nga opsionet më të këndshme, me një pamje realiste që përzihet në mënyrë të përkryer me të gjithë dhëmbët tuaj natyralë.

Zgjedhja midis këtyre dy llojeve të kurorave dentare varet nga pozicioni në të cilin do të vendoset kurora.

Corona in Metallo-Ceramica.

Një kurorë metalike mund të rivendosë formën, madhësinë ose forcën e dhëmbit tuaj. Kurorat qeramike njihen gjerësisht si metoda më efektive për të rikthyer pamjen natyrale dhe funksionalitetin e dhëmbëve tuaj origjinalë.

Kurora metalike janë projektuar për t'u ngjitur në implantet tuaja dentare si një zgjidhje e përhershme. CityDent është një klinike dentare shumë e kualifikuar në Shqipëri që ofron rezultate të jashtëzakonshme. Ky lloj materiali i mundëson dentistit të arrijë rezultatin përfundimtar të dëshiruar të trajtimit dentar.

Proteza skeletore.

Një protezë skeletore lidhet me anë të bashkëngjitjeve speciale të fiksuara në dhëmbët e tjerë. Ka shumë arsye pse dikush mund të ketë nevojë për një protezë skeletore, por nëse keni përjetuar humbje të densitetit të kockave të nofullës, atëherë sigurisht që jeni një kandidat i mirë për këtë lloj proteze.

CityDent është i njohur për ekipin e tij shumë profesional, i cili përdor pajisjet më të avancuara për të siguruar të gjitha trajtimet e kujdesit dentar të nevojshëm në fushën e stomatologjisë.

Proteza dentare.

Një protezë dentare është një pajisje e lëvizshme që përdoret për të zëvendësuar dhëmbët që mungojnë. Për të siguruar funksionimin e duhur të protezave dhe për të zgjatur jetëgjatesine e tyre, është thelbësore të adoptohet një rutinë kujdesi.
CityDent ofron zgjidhje të shpejta dhe të besueshme falë stafit tonë të përditësuar vazhdimisht dhe përdorimit të teknologjive dhe materialeve më moderne në fushën e stomatologjisë.

Urat dentare.

Një urë dentare është një zgjidhje e zakonshme për të zëvendësuar një ose më shumë dhëmbë që mungojnë, duke siguruar një zgjidhje protetike të përhershme që mbetet e fiksuar në gojën tuaj. Jo vetëm që kontribuon në estetikën e buzëqeshjes suaj, por gjithashtu ruan integritetin e fytyrës tuaj.

Për të siguruar që rezultati të jetë i sigurt dhe afatgjatë, dentisti juaj do të ekzaminojë me kujdes situatën tuaj dentare për të përcaktuar procedurën më të përshtatshme për nevojat tuaja. Në CityDent, dentistët tanë janë të gatshëm të adresojnë të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me materialet, llojet dhe procesin e instalimit të këtij implanti dentar, duke siguruar zgjedhjen më të përshtatshme për të arritur buzëqeshjen e dëshiruar.

Merrni një kuotë të personalizuar

Në vetëm 24 orë terapia juaj e plotë me çmime, materiale dhe garanci!

Ku mund të na gjeni?

5 minuta më këmbë nga qendra

Orari i klinikes

sqSQ

Merrni një kuotë të personalizuar