Kujdesi dentar premium në Shqipëri me çmime 70% më të ulëta se në Itali dhe UK

Implantologji Dentare

Filler dhe Botox

Shërbimet Tona

Klinike Moderne

Ne kemi investuar në pajisjet më të avancuara për t'ju ofruar kujdesin shëndetësor më të mirë dhe cilësor.

Pse CityDent

Klinike moderne

Ne kemi investuar në pajisjet më të avancuara për t'ju ofruar kujdesin shëndetësor më të mirë dhe cilësor.

Stomatologë ekspertë

Ne përbëhemi nga një ekip stomatologësh profesionistë, kirurg, implantolog dhe higjenist.

Orari i klinikes

Për të trajtuar sa më shumë pacientë, jemi të hapur 6 ditë në javë, nga e hëna në të shtunë.

Ekzaminimi fillestar dentar falas

Regjistrimi dhe Ekzaminimi janë falas. Thjesht rezervoni takimin tuaj.

Vlerësime

Serafina HasanbelliuSerafina Hasanbelliu
21:01 18 Mar 24
Artur HasanbelliuArtur Hasanbelliu
20:04 18 Mar 24
Molto professionale. La migliore clinica odontoiatrica della città.read more
Elton KurtiElton Kurti
14:39 14 Mar 24
Questa clinica dentistica offre la soluzione per la nostra bocca. Consiglio vivamente City Dent!read more
Indrit HysaIndrit Hysa
14:36 14 Mar 24
Lo staff di CityDent è incredibilmente accogliente e professionaleread more
Ana XhepaAna Xhepa
09:21 13 Mar 24
Sono venuto in Albania solo per visitare la clinica odontoiatrica CityDent che mi ha fornito un servizio eccezionale con uno staff cordiale e competenze di prim’ordine, rendendo la mia visita confortevole ed efficace. Altamente raccomandato per chi cerca cure dentistiche di qualità.read more
jetnor zaimijetnor zaimi
18:01 03 Mar 24
Servizio molto professionale e alta responsabilità!
Gjyslyme ZaimiGjyslyme Zaimi
12:56 08 May 24
I had a really good experience with City Dent. They are all professionals and they know how to treat their customers. The administration is super helpful and kind.Dr. Denada who was in charge for my treatment, is a very kind young lady and she is very good in what she is doing. Her assistant (Diamela) was great as well. They all, speak Fluent English and Italian so it is very good for foreigners who need to have a treatment with professionalism and really good prices.Thank you again for your services!read more
Aurora BashajAurora Bashaj
12:54 08 May 24
The Best!I am impressed by the hospitality and behavior of the staff! indisputable professionalism I’m really satisfied from this Clinic!read more
Serafina HasanbelliuSerafina Hasanbelliu
21:01 18 Mar 24
Artur HasanbelliuArtur Hasanbelliu
20:04 18 Mar 24
Very professional. The best dental clinic in the town.
Ali ZaimiAli Zaimi
20:00 18 Mar 24
professional service
Elton KurtiElton Kurti
14:39 14 Mar 24
This dental clinic offers the solution of our mouth. I highly recommend City Dent!read more
Indrit HysaIndrit Hysa
14:36 14 Mar 24
The staff of CityDent are incredebily welcoming and professionalread more
Ana XhepaAna Xhepa
09:21 13 Mar 24
I came in Albania just to visit CityDent Dental Clinic which me provided exceptional service with a friendly staff and top-notch expertise, making my visit comfortable and effective. Highly recommended for anyone seeking quality dental care.read more
jetnor zaimijetnor zaimi
18:01 03 Mar 24
Very professional service and high responsibility!
js_loader
 

Turizmi dentar në Shqipëri

Krijojmë një plan individual

Plani i përshtatur për ju bazuar në mundësitë dhe nevojat tuaja.

Stomatologë me eksperiencë

Ne përbëhemi nga një ekip stomatologësh profesionistë, kirurg, implantolog dhe higjenist.

Flasim në gjuhën tuaj

Ne ju ofrojmë një konsultë telefonike paraprakisht në gjuhën tuaj.

Klinike moderne

Ne kemi investuar në pajisjet më të avancuara për t'ju ofruar kujdesin shëndetësor më të mirë dhe cilësor.

Ku mund të na gjeni?

5 minuta më këmbë nga qendra

Orari i klinikes

sqSQ

Merrni një kuotë të personalizuar