Klinikë Dentare

për njerzit që duan

të buzëqeshin

Zbuloni fuqinë e vërtetë të buzëqeshjes tuaj

CityDent ofron me profesionalizëm një shumëllojshmëri shërbimesh dentare

Implantologji

Zëvendësim i dhëmbëve të munguar

Ortopedi

Zëvendësim i dhëmbëve me mënyra alternative

Stomatologji Estetike

Për një buzëqeshje sa më perfekte

Invisalign

Drejtimi i dhëmbëve tashmë i mundur pa tela

Kirurgji Orale

Ndërhyrje kirurgjikale në kavitetin oral

Pedodonti

Dhëmbët e qumështit janë shumë të rëndësishëm për fëmijët

Terapia

Trajtim i rrënjëve të dhëmbit duke ndjekur teknika moderne

Mbushës Dermal

Eleminoni rrudhat, vijat e holla, buzët e holla dhe konturet ..

City Dent - Klinikë Dentare

Pse të zgjidhni praktikën tonë dentare?

Nëse e gjeni veten në nevojë për një kirurg oral për veten ose të dashurin tuaj praktika jonë ofron kujdes të personalizuar, të butë dhe gjithëpërfshirës të pacientit. Mirësevini në City Dent dhe do të jeni të lumtur që na zgjodhët ne!

Krijimi i buzëqeshjeve të bukura për të gjitha moshat. Turizmi Dentar

Vizitoni Shqipërinë

Akomodimi

Diagnoza Falas

Udhërrëfyes Turi

Bashkohuni me ne, të sigurojmë një të ardhme të ndritur

5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Cilat janë pyetjet më të shpeshta të parashtruara në Linjën tonë të Ndihmës Dentare gjatë vitit të kaluar. City Dent

Avantazhi kryesor mbi mbajtëset tradicionale është fakti që pajisjet Invisalign nuk do të cenojnë pamjen e buzëqeshjes tuaj ndërsa bëjnë punën e tyre.
Nuk ka shirita metalikë të shëmtuar që i mbajnë në vend, gjë që gjithashtu do të thotë se ato janë shumë më të rehatshme për t'u veshur.

Një gojë e pastër dhe e shëndetshme përmirëson pamjen tuaj dhe ju jep frymë të freskët.
Hulumtimet kanë treguar se pastrimi i mirë zvogëlon ndjeshëm rrezikun e zëvendësimit të mbushjes, zgavrave të reja, recesionit të mishrave të dhëmbëve, bllokimit të ushqimit dhe daljes së dhëmbëve.
Sëmundja e mishrave të dhëmbëve është gjithashtu e lidhur me sëmundjet e zemrës dhe ka shqetësime për shëndetin e dobët të mishrave të dhëmbëve dhe shtatzëninë.

Arsyet kryesore pse dhëmbët tuaj ngadalë kthehen nga e bardha në të verdhë janë llojet e ushqimeve dhe pijeve që keni konsumuar që mund t'i njollosin ato drejtpërdrejt, shkelësit më të këqij për ta bërë këtë janë kafeja dhe verërat e kuqe.

Ndonjehere, pacientet vinë në kliniken tone CityDent dhe nuk jane te sigurt se cila eshte zgjidhja me e mire, nje implant dentar apo nje ure dentare. Fale avancimeve ne teknologji, pacientet qe kane humbur nje ose disa dhembe ose qe kane nevoje vetem per te hequr nje dhemb, tani kane me shume opsione se me pare. Prandaj, eshte e keshillueshme qe t’i merrni ne konsiderate te gjithe faktoret perpara se te zgjidhni nje opsion qe i pershtatet me mire situates tuaj.

Kurorat dentare janë këllëfë që vendosen apo çimentohen drejtpërdrejt në dhëmb ose në një implant dentar. Dentistët shpesh rekomandojnë kurora si një mënyrë për të mbështetur dhëmbët e thyer, të dobët ose të keqformuar. Kurorat dentare mund të përdoren dhe për të mbuluar një dhëmb që është shumë i prishur ose i dekoloruar. Ato gjithashtu mund të përdoren tek urat për ti fiksuar dhe forcuar dhëmbët më shumë.
Në varësi të materialit që përbëhen kurorat dentare janë të ndryshme:
Kurora dentare Zirkoni.
Kurora dentare Porcelani.
Kurora dentare Qeramike.
Kurora dentare Rezinë e përbërë.
Kurora dentare Metalike. 
Kurora dentare të përbëra
nga dy a më shumë materiale.