Profesionistët më të mirë në Tiranë.
Turizmi Dentar

Zgjidhni më të mirën për kujdesin tuaj dentar, klinika City Dent ndodhet në Tiranë, dhe ju kursen më shumë se 70% në kujdesin dentar me një orë fluturim.

Klinika City Dent merret me të gjitha protokollet për implantet dentare, implantet e osinointegruara, protezat dentare, kirurgjinë orale, estetikën dentare, higjienën orale, stomatologjinë konservatore, trajtimet, zbardhjen e dhëmbëve, rimesot e dhëmbëve, ndihmën e parë, infeksionet bakteriale, ortodontikën fikse, Ortodontinë Mobile, Ortodonci e padukshme.

Sot, kursimi i 70% në kujdesin dentar është shumë i thjeshtë, thjesht shkoni në një qendër radiologjike dhe bëni një grafi panoramike dhe na e dërgoni duke plotësuar formën më poshtë. Pasi ta keni dërguar, ne do t'ju dërgojmë kuotën brenda 48 orëve, kështu që ju mund ta krahasoni atë me kuotat e tjera, duke verifikuar kështu koston e planit të trajtimit dhe kursimet aktuale prej 70%.

Për të bërë një rezervim në klinikën tonë dentare do të jetë e mjaftueshme të na dërgoni biletën e aeroplanit me email ose whatsapp, kështu që ne do të jemi në aeroport për t'ju marrë dhe çuar në hotelin që ofrohet nga klinika për të gjithë periudhën të mjekimit.

Kujdesi dentar këtu në Tiranë dhe veçanërisht në klinikën tonë ofrohet me një cilësi dhe profesionalizëm të lartë.

Protokollet e trajtimit dhe kostot e implanteve të titanit dhe të gjitha materialet janë të njëjta për të gjitha vendet, kjo do të thotë që ajo që bëhet këtu është i njëjti protokoll i aplikuar në të gjitha vendet, duke kursyer 70% të kujdesit dentar dhe protezave dentare, kjo për shkak vetëm të kostos së jetesës e cila është 60 -70% më e ulët se Italia.

City Dent - Klinikë Dentare
Kërkoni një vlerësim falas, plotësoni formularin më poshtë.