SHËRBIMET

CAKTO NJË TAKIM

Stomatologji Estetike

Estetika e dhëmbëve: çfarë është dhe cilat janë trajtimet e duhura për të kryer për të rikthyer bukurinë e buzëqeshjes?
Ka shumë njerëz të cilët, të pakënaqur me dhëmbët e tyre, priren të buzëqeshin sa më pak të jetë e mundur dhe përpiqen të fshehin atë që ata e konsiderojnë si defekt të vërtetë. Megjithatë, ndonjëherë duhet shumë pak për të eleminuar shqetësimin e dhënë nga dhëmbët e zverdhur ose të parregullt dhe për t’u kthyer në një jetë shoqërore të kënaqshme dhe të pamenduar.
Një buzëqeshje e bukur, përveç rritjes së vetëbesimit, përmirëson jetën tonë dhe, rrjedhimisht, atë të atyre që na rrethojnë. Edhe në sferën profesionale, të kesh dhëmbë të bardhë të përsosur është një nga kartat kryesore të biznesit, një mënyrë e shkëlqyer për t’u prezantuar me bashkëbiseduesin tonë, gjatë një takimi ose interviste pune.

Estetika dentare trajtimet kryesore

Stomatologjia moderne ofron një gamë të tërë ndërhyrjesh dhe terapish të rehabilitimit estetik oral, duke filluar nga krijimi i pajisjeve dentare, deri tek zbardhja e dhëmbëve, mbushjet dhe aplikimi i fasetave ose kurorave estetike.

Aparate ortodontike

Kur problemi që duhet korrigjuar janë dhëmbët e shtrembër, të çrregulluar ose të karakterizuar nga prania e hapësirës së tepërt midis njërit dhëmb dhe tjetrit (diastema), zgjidhja e duhur pothuajse me siguri do të gjendet në një trajtim ortodontik.

Zbardhja e dhëmbëve

Zbardhimi i dhëmbëve përdoret në rastet kur ekziston nevoja për të përmirësuar ngjyrën e smaltit, pra për t’i bërë dhëmbët më të bardhë dhe më të ndritshëm.
Një buzëqeshje më e bardhë është sigurisht më e këndshme për tu parë: kjo është arsyeja pse zbardhja është bërë një lloj trajtimi dentar aq i kërkuar dhe i përdorur nga dentistët në të gjithë botën.

Rimeso E-max

Një nga teknikat më të përhapura dhe më të përdorura në fushën e estetikës dentare përfaqësohet pa dyshim nga rimeso qeramike. Po flasim për guaska prej porcelani shumë të hollë.

Kurora Dentare

Një lloj tjetër trajtimi estetik për dhëmbët është ai i përbërë nga kurora qeramike dentare (të njohura edhe si kapsula). Këto janë dhëmbë të vërtetë artificialë, të bërë në laborator nga tekniku dentar, të cilët mbulojnë të gjithë sipërfaqen e një ose më shumë dhëmbëve, duke kthyer një rezultat optimal estetik.
Të gjitha shërbimet në fushën e estetikës dentare, të cilat i kemi renditur në paragrafin e mëparshëm, kryhen nga City Dent, duke përdorur teknologjitë më moderne dentare. Dentistët tanë punojnë në sinergji me njëri-tjetrin, duke kombinuar teknikat e nivelit të parë dentar, protetik dhe ortodontik me përgatitje të madhe dhe shije estetike.

Cilado qoftë trajtimi më i përshtatshëm, është thelbësore që ndërhyrjet estetike dentare të kryhen nga profesionistë të aftë për të garantuar rezultate të shkëlqyera: ne në Klinikën Dentare City Dent përpiqemi çdo ditë për të rikthyer bukurinë natyrore të buzëqeshjes së tyre tek pacientët tanë.