Shërbimet tona do t'ju ndihmojnë të harroni problemet dentare

Qëllimi ynë është të mësojmë dhe edukojmë vlerën e rëndësishme të shëndetit të dhëmbëve dhe atë që secili pacient mund të bëjë për t’i mbajtur dhëmbët e tij të shëndetshëm gjatë jetës së tyre.
Program ynë i vazhdueshëm i edukimit profesional për të gjithë anëtarët e ekipit tonë dentar luan një rol të madh në arritjen e këtij qëllimi. City Dent është unike në më shumë se një mënyr.

Çfarë na bën unikë?

  • Mjekët dhe ekipi ynë krijojnë një përvojë unike të shërbimit ndaj klientit duke u përqëndruar në qëllimet unike të buzëqeshjes të secilit person.
  • Praktika jonë zbaton një kontroll të shkëlqyeshëm të infeksionit, sepse shëndeti dhe siguria e pacientëve tanë janë përparësia jonë kryesore.
Ne ndiejmë fuqishëm nevojën për të shpjeguar dhe informuar çdo pacient, se cilat mundësi trajtimi janë më të përshtatshme dhe do të japin zgjidhjen më të mirë për çdo problem të dhëmbëve.
Ne besojmë se asnjë pacient nuk duhet të pranojë një trajtim që ata nuk e kuptojnë. Në City Dent ne përqëndrohemi në edukimin e pacientëve, gjithmonë duke u përpjekur të gjejmë opsionin më të mire.

CityDent ofron me profesionalizëm një shumllojshmëri shërbimesh

Implantologji

Zëvendësim i dhëmbëve të munguar

Ortopedi

Zëvendësim i dhëmbëve me mënyra alternative

Stomatologji Estetike

Për një buzëqeshje sa më perfekte

Invisalign

Drejtimi i dhëmbëve tashmë i mundur pa tela

Kirurgji Orale

Ndërhyrje kirurgjikale në kavitetin oral

Pedodonti

Dhëmbët e qumështit janë shumë të rëndësishëm për fëmijët

Terapi

Trajtim i rrënjëve të dhëmbit duke ndjekur teknika moderne

Mbushës Dermal

Eleminoni rrudhat, vijat e holla, buzët e holla dhe konturet ..