SHËRBIMET

CAKTO NJË TAKIM

Pedodonti

Ka shumë specialitete brenda profesionit të dentistit. Një pedodont është një ndër specialitet.
Në të kaluarën, një pedodont është referuar në mënyrë alternative si një dentist pediatrik.
Ky lloj doktori punon vetëm me fëmijët dhe është i përkushtuar për të marrë parasysh nevojat e tyre të veçanta dhe të ndryshme dentare.
Fëmija juaj meriton kujdesin më të mirë të dhëmbëve të mundshëm. Në City Dent, dentistët tanë të kujdesshëm pediatrikë dhe ekipet e tyre e bëjnë fëmijën tuaj të ndihet rehat dhe i ndihmon ata të përgatiten për një jetë të buzëqeshjeve të shëndetshme.
Jo vetëm që ne ndihmojmë të mësojmë fëmijën tuaj se si të kujdeset për dhëmbët e tij, por ne gjithashtu kemi përfitimin e ortodontëve në shtëpi.
Me City Dent, fëmija juaj do të përjetojë kujdesin më të plotë dhe të kordinuar.