SHËRBIMET

CAKTO NJË TAKIM

Mbushës Dermal ( Mbushës Lëkure )

Mbushësit e lëkurës janë një trajtim me injeksion që ndihmon në rivendosjen e volumit dhe plotësisë së fytyrës. Ky trajtim mund të ndihmojë në zvogëlimin e shenjave të plakjes, të tilla si rrudhat, vijat e holla, buzët e holla dhe konturet e cekëta.

Fytyra juaj mund të duket më e plotë dhe më rinore me ndihmën e mbushësve të lëkurës!
Mbushësit punojnë duke mbushur hapësirat në fytyrë që kanë humbur volumin. Ky trajtim injektohet në zona të ndryshme të fytyrës për tu mbushur dhe mbushur rrudhat, depresionet dhe shenjat e plakjes.
Ndryshe nga Botox, mbushësit dermal përdoren për të mbushur dhe rivendosur zonat e fytyrës sesa për të zvogëluar lëvizjen e muskujve për të shmangur rrudhat.

Përfitimet:

  • Plotëson buzët
  • Zvogëlon shfaqjen e hijeve nën sy
  • Përmirëson skicën e buzëve
  • Përmirëson depresionet e fytyrës nga kirurgjia ose traumat
  • Zbut linjat e imta dhe rrudhat
  • I jep fytyrës një pamje më të plotë