SHËRBIMET

CAKTO NJË TAKIM

IMPLANTOLOGJI

Implantologjia është teknika më e avancuar për të zëvendësuar dhëmbët që mungojnë, për të rikthyer besimin në vetvete me një buzëqeshje natyrale dhe të shëndetshme të cilën mund ta keni edhe brenda 24 orëve.

Implanti dentar është një vidë e përbërë nga titaniumi, një material tërësisht biokompatibël. Kjo veti e tij bën të mundur integrimin në mënyrë perfekte me kockën duke u shndërruar në këtë mënyrë në një rrënjë natyrale mbi të cilën mund të vendoset një kurorë ose një urë në rastet e mungesave të shumta.
Falë gamës së gjerë të elementëve protetikë, të cilët kompanitë distributore i ofrojnë me garanci të përjetshme, mund të ndërtojmë dhëmbë fiks me funksionalitet, natyralitet dhe jetëgjatësi maksimale.
Vendosja e implanteve dentare është një proçedurë kirurgjikale e thjeshtë, e shkurtër dhe pa dhimbje, gjatë së cilës pacienti është totalisht i relaksuar si rezultat i sedacionit venoz koshient.

Të Specializuar në Itali

Kirurgu me doktoraturë specializohet në Universitetin e L’Aquila në Itali në kirurgji orale dhe implantologji, me përvojë maksimale në këtë fushë. Implantet dentare janë hipoallergjike, të certifikuara nga NiTi dhe CE.
Aplikimi i implantit ndahet në dy faza: në fazën e parë kirurgu prezanton vidën dhe më pas vazhdon në fazën e dytë pas 3-6 muajsh me aplikimin e protezës në implant.

Procedurat e tjera që aplikon kirurgu janë: ekstraksione të thjeshta dhe komplekse, të gjitha në 4 dhe të gjitha në 6 implante, heqje sinusesh, heqje cistesh dhe abscesesh